Draag zorg voor uw wagen en maak gebruik van onze diensten

 

Wintercheck

Garage Pitlane checkt of uw wagen klaar is voor de winter. Wij controleren uw

  • Verlichting
  • Bandenspanning
  • Oliepeil
  • Ruitenwissers
  • ruitensproeiervloeistof

Winterbanden

Garage Pitlane zorgt ervoor dat uw wagen grip houdt in de winter. Vanaf 7°C maken winterbanden een opmerkelijk verschil doordat ze ondanks de koude, soepeler blijven dan zomerbanden en meer water of sneeuw kunnen verplaatsen.

Onderhoud volgens de regels

Bij Garage Pitlane staat veiligheid voorop. Denk hierbij aan

  • de remmen
  • airbags
  • de motor

U blijft de fabrieksgarantie op uw auto behouden.

Reparaties

Garage Pitlane voert reparaties vakkundig en zo snel mogelijk uit. Wij hebben de kennis en de apparatuur in huis en worden ondersteund door Bosch.

Technische keuring

Het is verplicht uw wagen regelmatig te laten controleren. Maak een afspraak bij Garage Pitlane en wij zorgen ervoor dat uw wagen goedgekeurd weer de weg op mag. Zo verliest u geen tijd en moet u niet nodeloos wachten.

Bosch Car Service Mobiliteitsgarantie

Met deze assistance weet u dat u op elke moment van de dag kunt rekenen op adequate en snelle hulp. Waar u ook gestrand bent in Europe, met één telefoontje helpen wij u verder.
Contacteer ons snel voor meer informatie.

Airco service

Het aircosysteem van uw auto dient jaarlijks onderhouden te worden. Bij Garage Pitlane voorkomen we defecten en zorgen we ervoor dat uw aircosysteem optimaal presteert.

Remsysteemservice

Garage Pitlane kijkt graag uw remmen en remvloeistof na. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Door onze samenwerking met Bosch Car Service, worden alle onderdelen van het remsysteem perfect op elkaar afgestemd.

Storingsdiagnose

Geeft uw auto een storing aan en weet u niet wat er aan de hand is? Bij Garage Pitlane helpen we u graag verder. Met onze diagnoseapparatuur stellen wij een professionele diagnose. Ons vakkundig personeel helpt u snel weer de weg op.