Garage Pitlane

Garage Pitlane in Lint

Alle onderhoud, herstellingen, carrosseriewerken
– Bosch Car Service garage –

Lees meer   Contacteer ons

Carrosserie

Garage Pitlane verzorgt uw carrosserie

Een ongeluk is snel gebeurd. Een kleine deuk, een kras in de lak, of grotere schade aan koetswerk of chassis komt vaak voor. Garage Pitlane staat sterk in alle carrosseriewerken aan alle merken en modellen, ook mobilhomes en lichte vrachtwagens. Kleine schadegevallen kunnen we vaak heel snel herstellen dankzij onze specialisatie in smart repair!

Wij hebben alles in huis om kleine en grote schadegevallen professioneel en onzichtbaar te repareren. Onze deskundige mecaniciens halen kleine deuken uit het koetswerk zodanig dat de schade niet meer op te merken is.

Grotere ongevallen betekenen grotere schade. Ook grotere deuken en breuken kunnen we herstellen, inclusief met nauwkeurig laswerk dat elke keuring doorstaat. Op de rechtbank in onze werkplaats kunnen wij het chassis en de carrosserie weer perfect recht trekken.

Garage Pitlane - Lint - Bosch Car Service garage
Garage Pitlane - Lint - Bosch Car Service garage - Carrosserie

Garage Pitlane beschikt over een eigen verflab en een professionele spuitcabine. Daarmee kunnen we kleine krassen wegwerken tot ze helemaal onzichtbaar zijn geworden. Ook een wisselstuk dezelfde kleur geven als uw wagen is geen probleem. Net als het volledig herspuiten van uw auto in een nieuwe kleur. Ons verflab analyseert de benodigde kleur en creëert ze automatisch. Er zal nooit een kleurverschil zijn tussen de originele kleur en de retouches!

Garage Pitlane helpt iedereen met plezier verder. We voeren onze carrosseriewerken uit aan elke wagen, elk merk, elk model. Particulieren zijn welkom, maar wij kunnen ook een blijvende samenwerking opzetten voor alle carrosseriewerk aan uw bedrijfsvoertuigen of leasingvoertuigen.

Is uw auto te lang buiten strijd? Vraag naar onze vervangwagens!

Contacteer Garage Pitlane voor Carrosseriewerken

Contact

Garage Pitlane

Behoud van fabrieksgarantie bij alle merken

Garage Pitlane garandeert u dezelfde deskundigheid en hoge kwaliteit als bij de merkgarage. Wij gebruiken steeds originele onderdelen en werken volgens de richtlijnen van de fabrikanten. Zij erkennen dan ook officieel de herstellingen die wij uitvoeren aan hun modellen.