Garage Pitlane

Garage Pitlane in Lint

Alle onderhoud, herstellingen, carrosseriewerken
– Bosch Car Service garage –

Lees meer   Contacteer ons

Aircoservice

Een goed werkende airco is natuurlijk zeer aangenaam, zeker op warme zomerdagen wanneer uw auto een tijdje in de zon geparkeerd heeft gestaan. Maar om te kunnen blijven genieten van een goed werkend aircosysteem, dient dit zeker jaarlijks onderhouden te worden.

Onderhoud voorkomt defecten

Airconditioning in de wagen wordt tegenwoordig niet meer beschouwd als luxe. We rekenen erop. Dit betekent echter niet dat het gebruik van de airco altijd gegarandeerd is. Sterker nog, zonder onderhoud van uw airconditioning wordt u binnen de kortste keren geconfronteerd met een defect.

Dankzij Garage Pitlane houdt u het hoofd koel

Garage Pitlane zorgt voor een professioneel onderhoud van uw airco. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste diagnoseapparatuur van Bosch. Hiermee kan elke fout in de elektronica opgespoord worden. Op deze manier garanderen wij dat uw aircosysteem u koel door de warme zomermaanden helpt.

Onze Producten  Contacteer ons

Garage Pitlane - Lint - Bosch Car Service garage

De airco-onderhoudsbeurt bestaat uit:

  • Legen systeem
  • Vacumeren
  • Lektest
  • Druktest
  • Diagnose stellen
  • Hervullen met koudemiddel

Wij staan ook sterk in alle carrosseriewerken en garanderen een allround service dankzij onze samenwerking met Bosch Car Service.

Daarbij hoort ook de Bosch Car Service Assistance. Hebt u pech onderweg ergens in Europa? Met één telefoontje bent u geholpen. Wij depanneren, repatriëren en transporteren alle voertuigen en doen dit 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

Carrosserie  Takeldienst

Garage Pitlane

Behoud van fabrieksgarantie bij alle merken

Garage Pitlane garandeert u dezelfde deskundigheid en hoge kwaliteit als bij de merkgarage. Wij gebruiken steeds originele onderdelen en werken volgens de richtlijnen van de fabrikanten. Zij erkennen dan ook officieel de herstellingen die wij uitvoeren aan hun modellen.