Garage Pitlane

Garage Pitlane in Lint

Alle onderhoud, herstellingen, carrosseriewerken
– Bosch Car Service garage –

Lees meer   Contacteer ons

Onderhoud volgens het boekje

Veiligheid staat voorop

Bij een onderhoudsbeurt staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Hierbij moet u denken aan de remmen, maar ook eventuele storingen aan de airbags vallen hieronder. Daarnaast is het belangrijk om te checken of de motor nog loopt zoals het hoort. Belangrijke onderdelen hierbij zijn de (gloei)bougies, luchtmassameters, en lambdasondes.

Ook olie en andere vloeistoffen (bv. de koelvloeistof) worden tijdens een onderhoudsbeurt gecontroleerd en waar nodig ook bijgevuld. Zo wordt de smering van uw motor gegarandeerd en oververhitting voorkomen. Maar hebt u er wel eens aan gedacht dat u ook vloeistof nodig hebt om uw remmen optimaal te kunnen bedienen? Geen zorgen, wij denken aan alles.

Fabrieksgarantie

De fabrieksgarantie op uw auto blijft bij Garage Pitlane behouden. Wij werken 100% volgens de voorschriften van de fabrikanten en daardoor erkennen zij officieel onze reparaties. Dus kom gerust langs met uw auto voor onderhoud, want elke herstelling onder de fabrieksgarantie kost u helemaal niets.

Onze Producten  Contacteer ons

Garage Pitlane - Lint - Bosch Car Service garage

Wij staan ook sterk in alle carrosseriewerken en garanderen een allround service dankzij onze samenwerking met Bosch Car Service.

Daarbij hoort ook de Bosch Car Service Assistance. Hebt u pech onderweg ergens in Europa? Met één telefoontje bent u geholpen. Wij depanneren, repatriëren en transporteren alle voertuigen en doen dit 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

Carrosserie  Takeldienst

Garage Pitlane

Behoud van fabrieksgarantie bij alle merken

Garage Pitlane garandeert u dezelfde deskundigheid en hoge kwaliteit als bij de merkgarage. Wij gebruiken steeds originele onderdelen en werken volgens de richtlijnen van de fabrikanten. Zij erkennen dan ook officieel de herstellingen die wij uitvoeren aan hun modellen.