Garage Pitlane

Garage Pitlane in Lint

Alle onderhoud, herstellingen, carrosseriewerken
– Bosch Car Service garage –

Lees meer   Contacteer ons

Remsysteemservice

Bosch en uw remmen

De ontwikkeling van remsystemen is bij Bosch altijd een speerpunt. Bosch biedt de autofabrikanten een compleet remmenprogramma, van losse componenten tot complete remsystemen bestaande uit mechanische, hydraulische, en elektronische deelsystemen.

U kan ervan uitgaan dat de remmen van uw auto voor een groot deel uit Bosch-onderdelen bestaan.

Compleet programma

Door een compleet programma te kunnen bieden, zorgt Bosch ervoor dat alle onderdelen van een remsysteem perfect op elkaar afgestemd zijn.

Is uw auto toe aan nieuwe remschijven of een ander onderdeel van het remsysteem? Met de onderdelen van Bosch kan u weer veilig op weg! Bij elke onderhoudsbeurt controleren wij uw remmen en remvloeistof.

Mocht u niet zeker zijn van uw remmen, kom dan gerust eens langs bij Bosch Car Service Pitlane.

Onze Producten  Contacteer ons

Garage Pitlane - Lint - Bosch Car Service garage

Wij staan ook sterk in alle carrosseriewerken en garanderen een allround service dankzij onze samenwerking met Bosch Car Service.

Daarbij hoort ook de Bosch Car Service Assistance. Hebt u pech onderweg ergens in Europa? Met één telefoontje bent u geholpen. Wij depanneren, repatriëren en transporteren alle voertuigen en doen dit 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

Carrosserie  Takeldienst

Garage Pitlane

Behoud van fabrieksgarantie bij alle merken

Garage Pitlane garandeert u dezelfde deskundigheid en hoge kwaliteit als bij de merkgarage. Wij gebruiken steeds originele onderdelen en werken volgens de richtlijnen van de fabrikanten. Zij erkennen dan ook officieel de herstellingen die wij uitvoeren aan hun modellen.