Garage Pitlane

Garage Pitlane in Lint

Alle onderhoud, herstellingen, carrosseriewerken
– Bosch Car Service garage –

Lees meer   Contacteer ons

Technische keuring

Hoewel voertuigen steeds moderner en veiliger worden, is het nog steeds verplicht om het voertuig regelmatig te laten controleren. In 1933 is hiervoor de Technische Controle in het leven geroepen. Elke voertuighouder is er mee bekend: de vaak lange wachttijden bij een keuringsstation, vooral op de momenten dat dit helemaal niet uitkomt.

In de rij staan is niet nodig

Bosch Car Service Pitlane maakt een einde aan de lange wachttijden. U kan gemakkelijk een afspraak maken via onze website. U komt de auto in de voormiddag brengen en wij zorgen voor de rest. Zo weet u zeker dat uw auto goedgekeurd weer de weg op mag, zonder dat u veel tijd kwijt bent aan nodeloos wachten.

Uitnodiging gekregen?

Hebt u een uitnodiging voor de technische keuring gekregen? Maak dan  gemakkelijk een afspraak bij Garage Pitlane en weet zeker dat het perfect geregeld wordt!

Onze Producten  Contacteer ons

Garage Pitlane - Lint - Bosch Car Service garage

Wij staan ook sterk in alle carrosseriewerken en garanderen een allround service dankzij onze samenwerking met Bosch Car Service.

Daarbij hoort ook de Bosch Car Service Assistance. Hebt u pech onderweg ergens in Europa? Met één telefoontje bent u geholpen. Wij depanneren, repatriëren en transporteren alle voertuigen en doen dit 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

Carrosserie  Takeldienst

Garage Pitlane

Behoud van fabrieksgarantie bij alle merken

Garage Pitlane garandeert u dezelfde deskundigheid en hoge kwaliteit als bij de merkgarage. Wij gebruiken steeds originele onderdelen en werken volgens de richtlijnen van de fabrikanten. Zij erkennen dan ook officieel de herstellingen die wij uitvoeren aan hun modellen.