Garage Pitlane

Garage Pitlane in Lint

Alle onderhoud, herstellingen, carrosseriewerken
– Bosch Car Service garage –

Lees meer   Contacteer ons

Vakkundige herstellingen

Kennis en apparatuur in huis

Wanneer u een defect aan uw voertuig hebt, kan u op één adres altijd terecht: Garage Pitlane. Geen probleem is bij ons onbekend, geen defect is te hoog gegrepen. Door de aanwezige kennis en apparatuur weet u zeker dat wij al uw reparaties vakkundig en zo snel mogelijk uitvoeren.

Geeft uw auto een storing aan en weet u niet wat er aan de hand is? Met onze diagnoseapparatuur stellen wij een professionele storingsdiagnose. Ons vakkundig personeel helpt u snel weer de weg op.

Ondersteuning van Bosch

Het netwerk van Bosch Car Service garages in België wordt elke dag ondersteund door Bosch, de grootste leverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals batterijen en verlichting, maar ook systemen zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken.

Door deze samenwerking is Bosch in staat om Bosch Car Service aan te bieden, zodat wij elke dag beschikken over de juiste apparatuur en kennis om uw auto perfect te onderhouden. Of uw voertuig nieuw of oud is, het is altijd in goede handen bij Garage Pitlane.

Garage Pitlane - Lint - Bosch Car Service garage

Technische knowhow

Door de nauwe samenwerking met autofabrikanten kan Bosch een schat aan technische kennis doorgeven aan zijn Bosch Car Service garages.

Dat gebeurt op verschillende manieren.

  • Digitaal via internet. Hier kunnen de Bosch Car Service garages op een speciaal forum kennis, reparatie-ervaringen en tips aan elkaar doorgeven.
  • Door een regelmatige update van de Bosch KTS diagnoseapparatuur. Dit gebeurt minstens viermaal per jaar.
  • Beschikbaarheid van Bosch ESI, een digitale voertuigtechnische informatiebron voor alle Bosch Car Service garages. Bovendien worden per aangesloten bedrijf per jaar minimum zes cursussen gevolgd.

Opleidingen om up-to-date te blijven

Kennis moet altijd actueel gehouden worden, daarom volgen onze werkplaatsmedewerkers minimaal zes cursussen per jaar. Door de grote diversiteit aan trainingen kunnen wij onderhoud en reparaties uitvoeren aan alle merken.

Onze Producten  Contacteer ons

Wij staan ook sterk in alle carrosseriewerken en garanderen een allround service dankzij onze samenwerking met Bosch Car Service.

Daarbij hoort ook de Bosch Car Service Assistance. Hebt u pech onderweg ergens in Europa? Met één telefoontje bent u geholpen. Wij depanneren, repatriëren en transporteren alle voertuigen en doen dit 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

Carrosserie  Takeldienst

Garage Pitlane

Behoud van fabrieksgarantie bij alle merken

Garage Pitlane garandeert u dezelfde deskundigheid en hoge kwaliteit als bij de merkgarage. Wij gebruiken steeds originele onderdelen en werken volgens de richtlijnen van de fabrikanten. Zij erkennen dan ook officieel de herstellingen die wij uitvoeren aan hun modellen.