Garage Pitlane

Garage Pitlane in Lint

Alle onderhoud, herstellingen, carrosseriewerken
– Bosch Car Service garage –

Lees meer   Contacteer ons

Takeldienst

De takeldienst van Garage Pitlane helpt u verder

Wij depanneren uw wagen in geval van pech, ook in het buitenland. Zoals steeds bieden wij onze klanten een allround service. Wij depanneren, repatriëren en transporteren alle voertuigen en doen dit 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Bij Garage Pitlane is elke medewerker een gediplomeerd mecanicien. Wij zien dit als noodzakelijk om onze klanten zo snel en comfortabel mogelijk weer op weg te helpen. Indien mogelijk herstellen wij uw wagen ter plaatse.

Garage Pitlane - Lint - Bosch Car Service garage - Takeldienst

En we gaan nog een stap verder. Garage Pitlane is niet enkel in staat om u hulp te bieden op de weg. Bij ernstige schade repareren wij uw wagen in onze volledig uitgeruste werkplaats. Een team van specialisten staat hier tot uw beschikking om uw wagen weer tot topconditie te herstellen. Wij beschikken over het nodige materiaal en kennis om alle merken en types wagens te herstellen.

Garage Pitlane heeft 2 takelwagens om u verder te helpen. Het gaat om een eigenlijke takelwagen en een interventiewagen. Daarmee kunnen we 3 wagens tegelijkertijd opladen. Naast personenwagens, kunnen we ook mobilhomes en lichte vrachtwagens verder helpen. Zelfs in het buitenland!

In geval van pech zijn we te bereiken op 03 / 488 18 01.

Is uw auto te lang buiten strijd? Vraag naar onze vervangwagens!

Wij kunnen u ook het totaalpakket van de Bosch Car Service Assistance aanbieden!

Contacteer de Takeldienst van Garage Pitlane

Contact

Garage Pitlane

Behoud van fabrieksgarantie bij alle merken

Garage Pitlane garandeert u dezelfde deskundigheid en hoge kwaliteit als bij de merkgarage. Wij gebruiken steeds originele onderdelen en werken volgens de richtlijnen van de fabrikanten. Zij erkennen dan ook officieel de herstellingen die wij uitvoeren aan hun modellen.